Österleeeen



Över midsommarhelgen har jag varit i Köpenhamn o hälsat på släktisar i skåne. Har shoppat lite på COS-rean och ett Dyrberg Kern halsband..i Skåne blev det istället en loppis i Skillinge där jag fyndade en paljetttopp, ett hålslag, ett par solglajs och en tapetrulle. Najs najs.
Nu ligger jag i min säng i trosor och den härliga paljettoppen..vardagsglamour om något haha 
Måste tyvärr göra en tråkig powerpoint nu..gillar inte PP..men men ska göras!
Hoppas ni haft det bra kära vänner! 

midsummer in black



Klänning från Noir&Blanc
Sandaler från Topshop
och läppstift från Mac

blå II



mammas gamla klänning, sidenband och sandaler från HM

blå I



byxor HM, linne Sisters

Klart man ska sy kjol av IKEA-tyg



Idag blev det äntligen att jag invigde min kjol jag sydde för några veckor sen, lite miu miu inspirerad är den men lite mer ekonomiskt eftersom jag sydde den av ett IKEA-tyg jag köpte i vintras..Blev riktigt nöjd faktiskt! Det som e bra med lite grövre tyger, tänkta till inredning eller liknande, är att de är lite styvare så man får mer vidd i kjolen.
Bilen på bilden däruppe är firmabil till en av Nattas o min favoritaffärer (obs..ironi..) här i Borran, dvs Stengården..dom har en salig blandning av livsnödvändiga saker som helande stenar, afrikanska krigsmasker och böcker om terrorism..anything u could ask for liksom..det bästa är att deras slogan, som står på bilen, är "probably the best shop in the world"...NOT haha men men blev förevigat iaf!
Ikväll blev det lite modemingel på Espira tillväxtcenter där modefabriken och bl a Kotyr.se bjöd på snittar o vin..alltid trevligt! Blev ett klänningsköp från Noir&Blanc, ett svensk märke av en ung design duo..ska lägga upp bild sen! Finfin är den iaf ;)
Nu ska jag iaf soova, tenta i redovisning (gäsp) imorrn!
Nattinatti

Kjol hemmasydd, body från monki, sandaler från HM, skinnjacka från Topshop, sjal o väska gammalt

Madicken-klänningen



Madickenklänningen ritade jag och fick uppsydd när jag bodde i Shanghai, skorna e från H&M..Livet är inte så spännande nuförtiden, bara massa tentaplugg :( Men imorrn blir jag av med en iaf, o sen är det snart hemflytt, yaaaaaay!

En blå måndag



Långklänning: Humana 2hand i Lund
Skärp: Zara
Sandaler: H&M

Mer tentaplugg idag..inte så skoj när det e stekande varmt ute..men fin klänning hade jag iaf ;)