Hon är så söt

Idag blev det bakluckeloppis på Galoppfältet i Täby. Verkligen asnajs, åk dit nån lördag/söndag om ni har tid; håller på hela sommarn!



Klänning/nattlinne: Beyond Retro Åsögatan
Halsband: Shanghai, mormor, hötorget.
Pumps: Köptes på loppisen för 15 kr..Var tvungen att byta till dem eftersom klacken gick av på mina vita som jag egentligen hade på mig.
Väska: Present från Lippa


Fick höra att jag såg ut som om jag precis kommit från ett bröllop!



Dagens fynd! Kalaset gick på 85 kr (hamburgaren vi åt där samt SL-biljetten dit o hem gick nog på mer haha)




Just det, hann med att se Sex and the city ikväll också. Väldigt bra. Som ett långt avsnitt liksom..och det var väl meningen? Lite väl mkt designer/märkes rabblande för min del bara..Jag gillar ju mer stil som bygger på fantasi och personlighet. Inte bara på att man sätter på sig det som någon har "designat"  och satt en grandios prislapp på. Men mycket fina kläder var det; det kan jag inte förneka ;) 


Bo Kaspers Orkester med "Hon är så söt"

Midsommar..lite i efterhand!

Midsommar firades på vackra Möja, hos Emelie..Vädret var soligt (most of the time) och härligt..Efter sillunch utan sill och klippsolande istället för dans kring midsommar stång, blev det brännboll, kubb, middag och dansbana där man sprang på lite blasts from the past..



"Oj va färgglad du är!" var Therese kommentar när vi träffades vid båten. SJÄLVKLART säger jag..färg är härligt! Så jag var midsommarfin i klänning som jag sytt själv utav ett IKEA-tyg, 2hand jacka från Beyond Retro på Cheshire Street och nya solglajjer från en sjukt trevlig 2hand affär i Eskilstuna (jag o Terre var på heldagsutflykt/2hand-letning där för några veckor sen)



Satt på trappa och drack cider och hejade på brännbollen. Terres klänning är från Beyond Retro på SOUK om jag inte missminner mig och Jossans tror jag var hennes mammas gamla. Its all about the old shit!



Sen blev det lite kallt så då blev det vita jeans (whats the verdict på sånna alltså? jag kan verkligen inte bestämma mig vad jag tycker..grym tantstämpel eller skönt o snyggt på sommarn?..Dom kändes rätt här iaf), dock fästes en handduk runt höften för marinaden från fläskfilén verkade ha en förkärlek för att hamna på dom när vi gjorde grillspett.. Och så min finfina jackie O jacka från French Connection

Again

Jaaa, jag är världens segaste på att uppdatera..När t o m mamma (som aldrig går in o läser) undrar varför jag inte uppdaterat så antar jag att det är dags..Jag får helt enkelt börja tvinga folk att fota mig igen, lucky you special people! haha
Men men, efter en jobbdag var det utgång igår som tyvärr blev en besvikelse. Många faktorer gjorde att jag imorse förbannade mig själv för att jag inte bara stannat hemma igår..men men fin klänning hade jag iaf!





Klänning: French Connection (Rea på NK! halva priset så kostade bara 325 kr..naaajs..jag gillar genomskinliga klänningar!)
Liten konstig jacka: Från Dramatens kostymutförsäljning för typ 4 år sen..Är egentligen ganska cool men har nästan aldrig använts..Är lite läskigt material..svettigt och plastigt, lite regnjackefeeling..men snygg iaf..
Stövlar: 2hand från San Fransisco
Örhängen: Snygga plastisar från nån Glitter-liknande butik i Buenos Aires



Sandra var fotograf inne på White Rooms toaletter...har även lite fina bilder på hennes bröst och fötter..(fyllesandra) men de besparar jag er! (även om Sandra har riktigt snygga tuttar! haha




Lenny Kravitz med "Again"..bra bra låt och snygg snygg video...