pastell när man tentapluggar känns rätt

Uschusch massa tentaplugg nu innan de två tentorna nästa vecka..Redovisning och Jöken..kunde varit roligare men det rullar väl på..SEEEN kommer jag hem till stockholm och det ska bli så najs..har massa plans:
- Vara på landet
-Sy massa
-Måla tavlor
-Slå in skokartonger i tapetstuvar
-Jobba
- Hänga med vänner i parker o dricka rosé
- Dricka rosé på balkonger i solsken
-Sola på gräsmattor
mm mm mm

ohhh komsikom nästa lördag!



Jacka från French Connection
Linne från HM
Shorts från Gina Tricot
Skor från Din Sko
-sicken kedjedag det blev idag..



Puss på blomman

Fredag




Fredagen spenderades i långklänning från Forever21, skinnjacka från Topshop och skor från DinSko


nattodag

Day:



klänning från lindex och strumpbyxor från HM

Night:



Klänning avklippt från myrorna, jacka o skor topshop

I kullerstensbackar är det svårt att gå med 12 cm klackar...man får luta lite bakåt hela tiden liksom

lite 60tals vibbar



Min mamma och min moster hade likadana sånna här klänningar på någon födelsedagsfest i mitten/slutet av 60-talet. Det där med att ha på sig likadant har ju försvunnit lite, borde man kanske införa igen? Får kolla om Lippa är på att klä sig likadant på pappas ev. 60års partaj! Den klänningen jag har tror jag är Ankis (min moster) för den andra var lite mindre och min mamma var TINY när hon var ung (tyvärr..mkt kläder är alldeles för små för mig...)..Fin är den iaf ;) Men genomskinlig så här har jag den tillsammans med klänning från FCUK och skor köpta på Täby Loppis förra sommarn (lätt att jag ska dit i sommar! Nån som e på?)

Nu ska jag sova, för idag har jag haft sammanlagt 9 h föreläsningar, så e lite trött!
Natti!

blackandwhitephoto



Vackraste Hanki tog svartvita bilder förra veckan


Strappi sandals (OBS! Svengelsk uttal krävs!)


Yay! Idag hämtade jag ut mina sandaler jag beställt från Topshop. Jag köpte dom i 39or när jag var hemma, men de kändes lite för stora och eftersom 38orna var slut beställde jag från internet istället. Topshops webbutik e riktigt najs, de är sjukt snabba leveranser, man får studentrabatt och allt är 50-100 kr billigare än i de vanliga butikerna i Sverige. Beställde min skinnjacka därifrån också och även det gick riktigt smidigt. Åhh skorna e sjukt snygga, älska kornblått! Hade egentligen inte dom på mig under dagen men de fick vara med på dagens outfit iaf :)



Blus: Ted Baker
Byxor: Monki
Skor: Topshop



mina nya straappiii saaandals!

Lite rosa förgyller livet



Jacka: 2hand
Byxor: FCUK
Skor: DinSko
Sjal: NK

Periodare

Gud va jag suger på att uppdatera här regelbundet, jag tror det är emot min natur! Jag är snarare den som får cp-ryck o uppdaterar 10 inlägg på raken en kväll..men jag tror det har lite med att göra att jag tycker det finns så många "mode/kläd-bloggar" som handlar om så mkt annat...typ var personen i fråga har fikat under dagen eller vilka TV-program den sett..jag tror inte ni är så intresserade av det egentligen, eller hur? Jag är iaf inte det, jag vill se kläder o få inspiration o ideer... O min blogg heter ju Nicolinas Garderob så jag försöker ju visa innehållet i just min garderob, hur regelbundet detta sker är väl problemet...Och jag måste förvarna att nedan kommande inlägg inte är några "dagens" utan mer inspirationsbilder jag tar medan jag "leker" med mina kläder, vilket är en sysselsättning jag gärna gör på ensamma helghemmakvällar..My true friends are my clothes liksom :)

Tänkte passa på att ge er ett litet "fixa själv" tips: Framkalla lite foton du gillar (gärna i svartvitt, o öka kontrasterna, blir sååå mkt snyggare) i olika storlekar o både "stående" och "liggande"..Sätt de sedan under varandra i en rad på väggen..skit i ramar! Mer häftmassa till folket! Se på bilden nedan, till vänster om spegeln..Gör mig lika glad varje dag att ha alla mina vänner nära även fast de just nu är spridda över jorden...



Gammal Tshirt från Marc by Marc Jacobs (skitkvalité till överpris som man köpte "bara för att"..Usch för sånt!)
Jeans från Reiss
Underbart fin kavaj från BLANK med annorlunda snitt, nästan lite frackliknande...Köpt på 75% rea så kostade 600 istället för 2400..fynd? ja?

Den vita kavajen..såå heeeeet

Obs! Ironi!
Sällan har väl ett plagg varit så överhajpat och så svårmatchat, jag vet f*n inte vad man ska ha till den här egentligen..den ser typ ut som en läkarrock med allt! Blä..men men kostade 50 kr på Gina Tricot utförsäljning så är väl inte hela världen om den inte används tills den faller i bitar.. ja ja..Åh juste, här ser ni mina nya glajjs också!



Linne + kavaj: Gina Tricot
Jeans: Reiss

What katie did

Måste bara få säga att jag verkligen verkligen gillar min nya blus från Ted Baker, inköpt på Dry Lakes utförsäljning för halva priset. Den är så härligt romantiskt slapp som man kan ha bara instoppad i några byxor eller en kjol och man behöver inte ha någon BH under ens (hata BHar lite...) Me like me like me like
Här tillsammans med haremsbyxor o vas, både från Indiska


Det är härligt med kontraster

därför ökade jag dom massor på det här kortet!
Västen är ett provexemplar på en KRISS-kofta (som aldrig fick bli en kofta o således ej har några ärmar) som jag köpte för 20 kr igår. Förra sommaren o nu i sommar kommer jag jobba på KRISS på NK i Sthlm men nu ringde de o behövde hjälp med en utförsäljning här i Borås-området och jag älskar ju att jobba så det passade perfekt. Den här stickade västen är på något sätt så extremt gräslig att den blir sjukt härlig, tycker ni inte? Man får lapptäcke/majblomme/folklore associationer så det skriker om det...
Här matchade med shorts från Gina Tricot, skor Wedins o skärp från Fröken Nilssons Second Hand (i Sundbyberg, klart värt ett besök!!! Väldigt sorterat så det e bra grejer, men som det brukar vara då; lite högre priser, skärpet kostade dock överkomliga 50 kr)
 

What a day for a daydream..

hippie, woodstock, mammasopappasUSAluffpå80talet, långt hår igen, gröntonade kort, stora solglajjer


Lite i efterskott

Tror inte jag har visat den här klänningen innan..köpte den i vintras på Myrorna och sydde sen in den en hel del, samt kortade av rejält. Så nu är den lite mer användbar och ser inte ut som en tantig städrock längre! Jag gillar verkligen detaljerna framtill med de olika färgblocken; det är alltså inte tryckt tyg utan en massa olika delar som någon orkat sy ihop för den är nog ganska säkert hemmasydd. Har en liten spännande knytkrage också som kan vara lite trixig men som ändå är en rätt cool och annorlunga detalj. 





Av det jag klippte av på kjollängden kan man göra en huva...

Hittat i utklädningslådan

Man hade väl en stylish mormor va, o som tur e sparade hon lite av sina kläder också :)
Nu när jag var hemma i Valborg hittade jag den här fina klänningen, som påminner otroligt mkt om en klänning jag köpte i vintras på Sisters men sen lämnade tillbaka..den här är supermkt bättre till och med!



..och fin rygg har den också...