Nya glajjer




Två par bågar från smarteyes som jag är lite sugen på..vad tycks?

Jumpsuit



Den här jumpsuiten från Filippa K köpte jag när jag var i Sthlm i februari men har inte visat den (eftersom jag inte direkt varit så aktiv här på bloggen...haha) och jag hoppas att den blir en favvo i sommar (resårbandet i midjan tillåter stora luncher/middagar..perfeeecto)

Dags för vår!

Försökte peppa mig själv till att vara lite vårpositiv efter en sömnlös natt där jag funderat över om det finns någon mening med mitt liv överhuvudtaget..Så gult!!



Klänning från ebay (eller zara egentligen), stövlar 2hand, hårband hemmagjort (igår!!)

grått i lund



Terres fina blus från Zara fick jag låna i fredags, den var riktigt najs..jag kollade också på den på rean i julas men orkade varken prova eller köpa..ångrar man lite nu..den e grymt snygg..

sol! men jag är ändå en bitterfitta!

Idag är det soligt. MEN jag sitter inne o pluggar till tentor nästa vecka, känns ju lite segt. Sen ringde de från jobbet o frågade om jag ville jobba tors, fre o lör, o det vill jag ju egentligen, för jag vill ha pengar, men måste ju plugga. och sen fick jag dåligt samvete för anledningen till att de ville att jag ska jobba är att en tjej haft sönder sin rygg o behöver vara hemma o vila..och så säger jag att jag bara kan jobba fre, om jag bara kunde vara lite mer effektiv så hade jag säkert kunnat hinna plugga o jobba också..gahh varför får jag alltid så dåligt samvete? Varför känns det alltid som jag måste göra allt? hinna med allt, vara bäst på allt osv osv

Var i lund i helgen o hälsade på Terre, Anna o Carro..det var trevligt men varje gång jag är i en studentstad får jag sån ångest över att jag inte är i en sådan utan fast här i hatobjektet Borås. Det känns lite segt..jag har såklart mina upp o ner gångar i gillande/ogillandet av "stan" men just nu är det lite svacka..Jag vet inte, jag trodde ju verkligen att jag skulle hitta mina soulmates på den här utbildningen, på den här skolan. Modeintresserade människor som inte är rädda för att stå ut, som vågar vara kreativa..men NEJ..majoriteten är 89or som klär sig endast i Gina Tricot o vars enda syn på utbildningen är att komma härifrån såfort som möjligt..eller planera hur hon snabbast kan åka hem till sin stad/by/håla för att hälsa på sin älskade pojkvän (bitterfitte-varning på mig idag, sorry)..Men men, hela sommaren blir det stockholm o då ska det bli NK-jobb, Rosé i parker, festande på Trädgårn, runt strosande o picnicar..geee miiiiig sooommmaaar nuuuu..

Och när jag ändå håller på o klagar så vill jag att mitt hår ska växa fortare fortare fortast.

Youtubar Paulo Nutini..ge mig gärna honom också..