Nej! Nej! Nej!

Jag stör mig på rätt mycket..just nu är det:

- Macarons: nejnejnej de är INTE goda..kan alla (bloggare..) sluta överhajpa dessa grymt tråkiga kakor som bara smakar socker, mjöl, torrt och e-ämnen. Macarons har ju varit alla butiksöppningars/events/lanseringsfesters favvo tilltugg det senaste åren, tillsammans såklart med..

-Cupcaksen: Det är MUFFINS! Sluta hajpa! Oftast inte ens kladdiga i mitten vilket är anledningen till att man ens ska äta muffins..och sen är de alltid tråkiga pastellfärger= tråkiga smaker..Mer choklad till folket!

-Converse: NEJ de passar inte till "allt". NEJ de passar inte "alla". NEJ de är inte de perfekta året runt skorna. Consen passar egentligen inte till något, på någon och någongång. Om någon mot förmodan skulle få tillåtelse att ha på sig dom skulle det vara nån skejtare som faktiskt vet vad skon egentliga syfte är. INGA ANDRA

Kommentarer
Postat av: sofia

skönt att höra någon ryta till om detta med onödiga bakverk. jag har verkligen inte fattat tjusningen med just macarons. tänk om folk skulle säga samma sak om spättekaka vilket är ungefär lika onödigt men aningen oglamourösare.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback